Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een van de meest toegankelijke vormen van opwekking van duurzame energie op uw eigen terrein of gebouw. Maximaal gebruik van zon-op-dak is ook noodzakelijk om de klimaatdoelstellingen te behalen. Bij Groene Cadans vinden we dat de potentie voor zonnepanelen op bedrijfsdaken zo snel mogelijk moeten zien te benutten en wel op de meest optimale manier. Daarom hebben we een apart label opgericht onder de naam ZonneCadans, specifiek voor installaties van zonnepanelen.

ZonneCadans onderscheidt zich van adviseurs door niet alleen te ontwerpen, maar ook zelf projecten uit te voeren. Daardoor hebben we niet alleen kennis van de verschillende manieren van financiering en subsidiëring, maar ook de praktijkkennis om een optimaal project te leveren. Doordat wij een partner zijn gericht op een langetermijnsamenwerking kunt u van ons hoogstaande kwaliteit en service verwachten. Als speciale toevoeging is bij de installie van zonnepanelen door ZonneCadans een kostenloze energiebespaar-scan van uw bedrijfsgebouw inbegrepen, waarbij we u verder op weg helpen met het verduurzamen van uw organisatie.

ZonneCadans ontwerpt en realiseert zonnestroomprojecten in eigen beheer. Wij staan voor kwaliteit en zijn een erkend installateur bij InstallQ, het landelijke keurmerk en aangesloten bij de branchevereniging Techniek Nederland.

Stap 1

Oriëntatie

Wij geven u inzicht in de potentie voor een zonnestroomproject: beschikbaar dakoppervlak, conditie van het dak, financiële indicatie en stellen het programma van eisen op.

Stap 2

Haalbaarheid

We verkennen de verschillende manieren om een zonnestroomproject te realiseren. We bekijken welke financiering- en subsidiemogelijkheden het best bij u passen.

Stap 3

Ontwerpfase

We maken een gedetailleerd ontwerp en een definitieve offerte. Aanvullende eisen van een verzekeraar worden meegenomen. Op basis hiervan kan de eventuele financiering wordt aangevraagd.

Stap 4

Realisatie

Wij realiseren als erkend installatiebedrijf uw zonnestroominstallatie volledig in eigen beheer. Dit gebeurt volgens de geldende normen en indien van toepassing inclusief een onafhankelijke Scope 12 inspectie.

Stap 5

Productie

Uw installatie wordt professioneel opgeleverd, eventueel met een monitoring- of volledig onderhoudscontract met opbrengstgarantie.

Bereken wat u aan zonne-energie kan opwekken

Bent u nieuwsgierig naar de potentie van uw dak? Met deze calculator berekent u de potentiële energieopbrengst. Type uw gegevens hiernaast in en we geven u een direct resultaat. Aarzel niet om met ons contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

  Bereken uw jaaropbrengst in kWh

  m2

  Groene Cadans maakt uw organisatie CO2-neutraal.

  Wij leiden uw organisatie door de energietransitie met een strategische en integrale aanpak. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Vrijblijvend advies plannen

  Vragen over Zonnepanelen - Groene Cadans?

  Neem gerust contact op met uw vragen. Wij helpen u graag verder op het gebied van verduurzaming.

  Stel uw vraag