Welke stappen heeft u al gezet om energie te besparen?

Of u nog moet beginnen of al een hele stap heeft gemaakt, Groene Cadans helpt u vooruit.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek
Michiel Willemse

Michiel Willemse
Energieconsultant
053-231 1883

250 kWp zonnestroom Makso Assemblage

Realisatie in Veenendaal

Eind 2020 realiseerde Groene Cadans een zonnestroominstallatie op 1.500 m2 dakoppervlak van Makso Assemblage B.V. Makso is een vooruitstrevend assemblage bedrijf voor printplaten dat gevestigd is in Veenendaal. Kwaliteit is bij hen vanzelfsprekend en noodzakelijk voor de productie van hun hoogwaardige producten. Zij zijn volop bezig met verduurzaming van het energie-intensieve productieproces. De zonnestroominstallatie maakt optimaal gebruik van het beschikbare oppervlak en voldoet aan de strenge eisen van de verzekeraar. Makso wordt hiermee voorzien van zo’n 216.000 kWh duurzame energie per jaar en levert een significante bijdrage aan een duurzame energievoorziening.

De uitvoering is gedaan in samenwerking met installatiebedrijf Bol-werken en een eigen installatieteam. Een onafhankelijke inspecteur van CSIB Inspecties heeft de opleverinspectie uitgevoerd. Daarbij is al op de strenge eisen van Scope 12 gelet die in 2021 van kracht wordt. Inmiddels draait de installatie al een aantal maanden en is de energierekening flink aan het dalen.

Geleverd: Zonnestroom
Naar overzicht
Michiel Willemse

Michiel Willemse
Energieconsultant

Wat maakt ons uniek in de energiebranche?

Er zijn maar weinig partijen in de markt die beschikken over grondige kennis van zowel techniek, politiek en financiële mogelijkheden.

Uniek is ook dat we gerenommeerde software inzetten om uw energiehuishouding en rendement op investeringen inzichtelijk te maken.

Daarmee zijn we wat we willen zijn, een volwaardige partner voor onze klanten.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
retscreen-expert-dashboard

“Zowel de nulmeting, de gestelde doelen als ook het daadwerkelijke gebruik van energie wordt opgeslagen in onze software. Zo kunt u uw voortgang van uw energietransitie monitoren en de gemaakte besparingen inzien.”

Meer over onze software