Welke stappen heeft u al gezet om energie te besparen?

Of u nog moet beginnen of al een hele stap heeft gemaakt, Groene Cadans helpt u vooruit.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek
Michiel Willemse

Michiel Willemse
Energieconsultant
053-231 1883

Active Ants op weg naar CO2-neutraal

CO2 reductieplan

Active Ants Nederland B.V. is een groot E-fulfilment bedrijf met duurzame ambities. Zij verzorgen alle webshoplogistiek voor webshops. Vanaf de aankoop tot en met het bezorgen van de juiste bestelling wereldwijd, inclusief de retourstroom. En dat willen dat graag zo duurzaam mogelijk doen. Via hun partner Tascon B.V. is Groene Cadans gevraagd om een CO2-reductie plan te maken om energiekosten te besparen en de bedrijfsactiviteiten te verduurzamen.
 
Met onze aanpak hebben we de energiehuishouding van hun 12.000 m2 grote vestiging in Nieuwegein met bouwjaar 1979 volledig in kaart gebracht. Ons adviesrapport bevat een routekaart waarmee Active Ants de komende jaren vervolgstappen kan maken om CO2-neutraal te gaan opereren. 
 
De eerste stap is hiermee gezet voor een potentiële reductie van ongeveer 700 ton CO2 per jaar. Dit is het equivalent van ongeveer 140 conventionele woningen.
 
We wensen Active Ants veel succes en staan klaar om, waar nodig, samen verdere stappen naar CO2-neutraal te zetten!

Naar overzicht
Michiel Willemse

Michiel Willemse
Energieconsultant

Wat maakt ons uniek in de energiebranche?

Er zijn maar weinig partijen in de markt die beschikken over grondige kennis van zowel techniek, politiek en financiële mogelijkheden.

Uniek is ook dat we gerenommeerde software inzetten om uw energiehuishouding en rendement op investeringen inzichtelijk te maken.

Daarmee zijn we wat we willen zijn, een volwaardige partner voor onze klanten.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
retscreen-expert-dashboard

“Zowel de nulmeting, de gestelde doelen als ook het daadwerkelijke gebruik van energie wordt opgeslagen in onze software. Zo kunt u uw voortgang van uw energietransitie monitoren en de gemaakte besparingen inzien.”

Meer over onze software